miércoles, 14 de octubre de 2009

Unió Deportiva Sumacàrcer 3-1 C.D. Rafelguaraf

Segona victòria de la temporà i molt bon ambient en el Portijol que va vore com el seu equip guanyava el segon partit consecutiu de la temporà.

La U.D.Sumacàrcer es va avançar després de que el nùmero 17 del Rafelguaraf perguera davant de Moisés un baló al mig del camp. Va encarar la porteria i va chutar disant el baló a la dreta del porter. L'afició esclatava de alegria i es pensava que es voria un partit per fi tranquil a la grada.
Però no va ser aixina ,al menys en la primera part i el Rafel que venia com a colista va empatar i ficar els nervis a "El Portijol". Es va demanar fora de joc del jugador del Rafel però tras una gran parà de Edu el rebot va afavorir al altre davanter visitant i aconseguia el empat per a sorpresa de la grada. El Sumacàrcer va poder marcar algún golet més tras una falta que va traure Moisés raseta al primer pal i Àlvaro la va creuar massa i amb l'empat es va arrivar al descans.

En la segona part, Moisés(gran protagonista del partit) va traure una falta raseta com la de la primera mitat desde la part dreta i Álvaro (aquesta vegà si) va fer un gol de bandera rematant de tacó al primer pal com el mismíssim Gianfranco Zola que sense dubte alguna formarà part del top 5 de la temporà. El C.D. Rafelguaraf volia el empat però no van arrivar més que 2 targetes rojes per doble amonestació que van ser i son molt protestades pels jugadrs visitants en alguns foros de la categoria fins i tot. En 2 menys va tardar poquet en vindre el gol que donava tranquilitat al equip tras un gol de falta directa de Bola que mostrava la seua camiseta interior per a sorpresa del estadi i que dia "No diga Bola,diga gol"fent que la grada es tornará boja al vore com la seua U.D. Sumacàrcer conseguia 2 victòries consecutives i lo que es més important,veia com "El Portijol" es mostraba inexpugnable durant els 2 partits jugats a casa.

Poc més quedava per fer i va ser el moment de gloria de Valeri que feia su debut en Sumacàrcer per a deliri del poble que per fi es va anar tranquil a dormir i el seu equip s'acomoda en lo més alt de la clasificació.

ALINEACIÓ: Edu; Sempere,Álvaro,Salva,Jorge; Julio,Germán,Moisés; Adelesko, Aitor y Bola.
SUSTITUCIONS: Zorret per Bola; Valeri per Julio; y Bulu per Aitor.

NOTA: Gracies a Bentxo pel seu breu resum de la 1ª part.

No hay comentarios: