martes, 17 de noviembre de 2009

U.D.Carcaixent "B" 0-0 U.D.Sumacàrcer

Quin empat ,quina agonia,quin patiment!
Últim minut del partit, jugada en banda entre Bulu i Moisés que després avança paralelament pel bord del àrea,la pilota arriva a Sempere,intenta el xut i el rebux li cau al Zorret que regateja fins a que el derriven dins l'àrea i l'àrbitre a menys de 10 metres no diu "ni pio" i mentres mig equip blanc-i-blau reclama el penal clamorós, el Carcaixent avança cara a la nostra porteria i es planta el davanter davant de Salva García Camarasa (Nito per als amics) i increiblement quan tots ia pensavem en la derrota injusta per el gran partit del equip tant en atac com en defensa,apareix Nito que es llança i atrapa el baló en una firmeça que mai oblidara ningú dels presents.
Ningú s'ho creu però es deveres,lo que pareixia un gol "in extremis" en contra i les posteriors protestes contra el àrbitre, es convertixen en una celebració per la jugada de la temporà protagonitzada per Salva.

El partit començava amb arrivades del Sumacàrcer per banda sobretot per l'esquerra on David Alventosa deleitava a la grada visitant amb 3 túnels al contrari en diferents jugades, bones internades per la banda i inclús 2 tirs davant el porter ,un que se li'n va alta per poc i l'altre que no pot xutar be per la bona defensa del rival. El Carcaixent amb un mig del camp molt fort donava molta faena sobretot en els córners i per les bandes.

En la segona part una altra expulsió de Àlvaro a 30 minuts del final ficava els nervis en l'equip sumcarcelí. Treien la falta molt perillosa sense més conseqüències. Poc després arrivaria la jugada en la que està vegada la sort va estar per una vegada per part del Sumacàrcer i en un baló llarg el davanter es ficava soles davant de Nito, que eixia a per totes,però inexplicablement deixava pasar el baló fins al àrea i el davanter més ràpid que ell li'l furtava. I a l'hora de xutar no calculà be i se li'n va anar fora el xut a porta buida. La sort pareixia esta vegada de part dels que vestien de blau i encara que es va poder guanyar el partit, la sensació que ens queda es el punt que va "salvar Salva" en l'ùltim segon de partit i en un home menys.

L'equip va tornar a jugar molt be fora de casa. Esperem que aquest cap de setmana en Sumacàrcer no baixen el ritme perque ens visita un rival fort, C.F.B. Castelló de la Ribera.

ALINEACIÓ: Nito; Sornosa,Álvaro,Salva,Jorge; Sempere,Moisés,Julio, Alventosa, Adelesko; Bola.
SUSTITUCIONS:
Pepe per Jorge(molèsties); Aitor per Bola; Zorret per Adelesko; i Bulu per Alventosa.

No hay comentarios: