lunes, 14 de diciembre de 2009

U.D. Sumacàrcer 2-3 U.D. Càrcer

Segon derbi de la temporà en "El Portijol" i segona derrota. Sèptim partit sense guanyar i una altra derrota en casa,això si, no va ser un partit com el derbi davant de l'Antella.

A la fi,molta gent a les grades ,a pesar de l'hora i del temps que no va a companyar per la plutja fineta que va caure durant l'ùltim partit de l'any en "El Portijol" .

Primera part amb ocasions i 2 gols tempraners ,un per a cada equip.
Ruben L. Estarlich,més conegut com "el traidor" (per jugar en el Càrcer abans que en el equip del seu poble i de son pare que perteneix a la junta) ficaba el 0-1 a l'electrònic.
Poc després "No diga Bola, diga gol" ficaba el empat no més eixir de la banqueta per la lesió de Julio. Moisés treia el còrner passat i després de un rebot, Bola colpejaba amb el cap el baló i empatava el partit. Eixia de una lesío al turmell i ara mateixa es el màxim golejador de l'equip amb 4 gols.

Era un partit diferent en casa per primera vegada desde l'inici de la temporà. Pareixia que per fi canviarien els resultats, i que millor forma que davant el Càrcer .Però en la segona part 2 gols del Càrcer en 2 despistes defensius i un poquet de mala sort en un d'ells també,posaven a la U. D. Sumacàrcer 1-3 però amb molt de temps per davant per a intentar salvar el partit.
A uns 12 minuts per a la fi de l'encontre després de una jugada plena de mala sort i de tirs de dins de l'àrea , el baló arrivaba a Alventosa que no perdonava i feia el seu segon gol consecutiu a la lliga.

Encara quedava temps però no es va poder empatar el partit i molt menys guanyar-lo, encara que la "cagalera" d' altres partits va desaparèixer. A vore si l'any que bé canvia la sort i demanem en Cap d'Any més victòries en lliga que ia estem empatats amb el Benimodo. El Carlet (pròxim rival) està a un punt de mosatros i si perguem mos minjarem el turró probablement penùltims en la classificació."Ojito"!!

ALINEACIÓ: Edu; Aparicio,Jorge,Salva,Pepe; Julio,Sempere,Germán,Moisés,Alventosa; i Aitor.
SUSTITUCIONS: Bola per Julio(lesionat); Zorret per Aitor; Sornosa per Aparicio; i Alfredet per Pepe.


Des d'açí donem les gràcies a tot el mon que ha colaborat durant estos messos donant suport en Sumacàrcer i els convidem que seguixen fent-ho durant l'any que bé.

*Foto de l'alineació titular davant el Càrcer: De esquerra a dreta: DALT; Alventosa, Jorge, Aitor, Moisés, Salva i Germàn. BAIX: Julio, Sempere, Aparicio, Pepe i Edu.

No hay comentarios: