martes, 9 de febrero de 2010

U.D. Sumacàrcer 1-2 At. Carcaixent

En la història del futbol hi han molts partits que en els ùltims minuts, l'equip que va perguent remonta i canvia el desenllaç del partit.
No pot ser que per segona vegada, amb el mateix àrbitre i en el Portijol, no afegisca ni un minut de descompte i mos dise sense els minuts finals de partit que són molt claus i mai se sap el que pot passar.
No entenem ningú estes decisions. Si me dius que te pressa per tornar a casa,puc dir-te que no és aixina perque tarda més d'una hora i mitja en eixir dels vestuaris. No sabem si va tindre una novia (o novio) en Sumacàrcer i es un àrbitre despitat per amor. La qüestió es que es la segona volta que ho fa i, estem fins als collons!

Deixant este tema insòlit, jugavem davant l'Atleti de Carcaixent, l'equip davant el qual vam donar la sorpresa en la anada guanyant per 1-3. Adelesko que va marcar un hat-trick en Carcaixent no va poder estar per lesió i Germàn tornava a la convocatòria 2 partits després, al igual que Salva després de la seua sanció prou injusta.
El partit va ser prou tranquil durant tota la vesprada. Passats els primers 30 minuts s'avançaven els visitants però als pocs minuts Moisés enxufava un centre-xut desde la dreta que es colava per el segon pal per dalt del porter. Magnífic gol que no obstant va ser contestat als 2 minuts en una falta que boten els visitants i a 2 metres de la linea de gol rematà a plaer el At. de Carcaixent.
En la segona part vam buscar el gol amb tranquilitat sense que els nervis pasaren factura però no va arrivar pesar de que Perdiu va traure tota la artilleria i vam jugar els últims minuts amb 3 defenses. Estem propet de la 1ª victòria en la segona volta i tindrem que aconseguir-la davant el Rafelguaraf. Però no tiguem que confiar-mos ia que fa 2 jornades li va guanyar a l'Alcùdia per 5-3, un equip davant el que vam perdre mosatros una semana abans per 1-0. Es un partit vital per conseguir els 3 punts i no ho ficaràn gens fàcil.

ALINEACIÓ: Vorín; Salva(C),Álvaro,Jorge,Pepe; Sempere,Pau,Julio,Alventosa,Moisés; i Bola.
SUSTITUCIONS: Germàn per Julio; Sornosa per Pau; Bulu per Sempere; i Zorret per Pepe.

*220 persones i 2 gosets al Portijol.
*Foto.D'esq. a dreta. Dalt: Vorín,Pau,Alventosa,Moiso,Bola,Jorge. Baix: Pepe, Salva(C), Álvaro, Sempere i Pau.