martes, 2 de marzo de 2010

U.D. Antella 7-1 U.D. Sumacàrcer.

El partit va durar fins al minut 30 de la 1ª part. Edu eixia a per el baló dividit amb el davanter de l'equip rival (en possible fora de joc) però arrivaba tard, provocava la falta i se'n anava als vestidors quan més renyit estava el partit.
Abans ia havien tingut 2 clares ocasions. De Adelesko cara a cara davant el porter pero se li escapava el xut i de Moisés traguent una falta que li pega en tot l'escaire i Álvaro que no l'esperava rematà alt. Els 2 primers gols son errades defensives de concentració al traure-mos ràpidament dues faltes laterals i no ficar-mos davant per a que no pugueren traure ràpid.
Ells van arrivar 2 vegades i 2 gols. La 3ª la va parar edu i la 4ª va ser la falta i l'expulsió. Se'n anava "el Bola" mig tocat i entrava Salva en la porteria. Mos quedaven en uno menys i damunt la falta acabava en gol. Era el 3-1. Abans "Bola" li donava fet el gol a Adelesko que es fica com a màxim artiller empatat amb "el Bola" precisament. Encara ens farien un altre en molta sort i arrivaren als vestidors amb un 4-1.

A la 2ª part arrivarem poquet i correguerem molt però jugar en un jugador menys li va donar vida al rival per a clavar-mos 3 més a la contra,(l'ùltim en fora de joc). L'equip no parava de córrer, però l'expulsió va pesar i l'afició sempre fidel i de 10, no va poder eixir contenta.

ALINEACIÓ: Edu; Aparicio,Álvaro,Julio,Alfredet; Sempere,Pau,Moisés,Alventosa,Adelesko; i Bola.
SUSTITUCIONS: Salva G.(Nito) per Bola; Sornosa per Alfredet; Nacho per Moisés i Valeri per Alventosa.

El pròxim partit és en Sumacàrcer davant el segon clasificat, el Ciutat d'Alzira. L'equip contra el que hem perdut, ara mateixa es tercer a 2 punts d'ells. Lògicament ara voldràn que guanyem a pesar de totes les burles e insults que hem rebut sobretot en l'anterior entrada del blog. Que no dubten ni un segon que eixirem a guanyar,com en tots els partits, perque en la nostra lliga encara puguem lluitar per escalar un lloc en la classificació i no puguem baixar els braços. Tots units fins al final xicons!

*Foto. D'esq. a dreta. Dalt: Julio,Pau,Edu,Bola Aparicio i Moisés. Baix: Álvaro, Alventosa, Sempere,Alfredet i Adelesko.

10 comentarios:

Anónimo dijo...

los de antella se burlan porque vosotros dijisteis que ibais a antella para joderles el ascenso y eso esta feo

Anónimo dijo...

segons el que es llig..pareix que el antella no fera res..que perguereu x culpa de vosaltres i x larbit..no x merit del antella que ara mateixa crec q es molt mes equip que el sumacarcer...i no crec q siga culpa d larbit un 7-1

Anónimo dijo...

no necesitamos joderls el ascenso, se lo joden ellos solos porque no son equipo para primera regional... no te preocupes

la culpa es de la UD Sumacarcer per quedar-se en un menys en el minut 30', et recorde que el partit anava 2-1 fins a eixe minut, no penses que 11 contra 11 haveren clavat 7 gols...

Sumacarcelino hasta los huevos de los que malinterpretan. dijo...

"TINGUEM QUE LLEVAR-LOS TOTA OPCIÓ DE PROMOCIÓ!!!"
¿Tu piensas que hay pone que vamos a joderles el ascenso?¿ O dónde lees tu en la previa del partido contra el Antella que vamos a "joderles el ascenso" como tú dices.

Yo más lo veo como un mensaje para motivar a los jugadores. Y si la suerte nos abandonó en el minuto 30 no hay nada que hacer, sino lo llevabais claro.

Anónimo dijo...

la suerte no os abandono...el portero la abandono el solo..jaja parad de quejaros que os quejais hasta en el blog del UD Antella..y todos sabemos quien es

Anónimo dijo...

JUGUEM COM SI FORA L'ÙLTIM PARTIT DE LA NOSTRA VIDA!!!LLEVEM-LOS TOTA OPCIÓ DE PROMOCIÓ AL NOSTRE MÀXIM RIVAL!!!


eso pone, que no sabes ni lo que escribes

Anónimo dijo...

pero en cap moment diguem "para joderles el ascenso" como dice el querido anonimo primero de Antella
con esas palabras.
Poneis palabras donde no las hay.

Anónimo dijo...

agosaes que tens temps. no seras un ni-ni?

Anónimo dijo...

no se porque los de Antella se burlan y alegran tanto por la victoria del pasado Domingo, que merito tiene meterles 7 a una banda de atracadores de esa magnitud, si el mejor jugador del Sumacarcel lo más redondo que ha visto es una caja de zapatos.
Areeee Sumacarcel !!!!

Anónimo dijo...

nosotros una caja de zapatos y tu ni eso!!!