lunes, 7 de septiembre de 2009

El que la sigue la consigue...

Després del debut (no oficial) davant la U.D Càrcer en el que vam juar be però no vam aconseguir la victòria i un partit en el que vam juar pitjor que també vam perdre davant el Olimpic de Xativa va arribar la sospirada victòria. I va ser a lo gran, en el Trofeu de Festes de Sumacàrcer 2009 davant el Almussafes.

El partit prometia desde el primer moment ia que el pes del partit el duia la "UDSU" i al minut 32 de partit (segons l'acta del arbitre) una jugada per banda dreta entre Aparici i Alventosa va acabar en un centre de este últim, que va empalmr Germàn desde la frontal de l' àrea sense que el baló tocarà el piso i el va ficar a la mateixa escaire de la porteria llevant tota la pols que arreplegava la red desde fa 10 anys.

Segons tota la gent entrevistada al final del partit, va ser com el gol de Zidane en la final de la 9ª Copa d'Europa ( http://www.youtube.com/watch?v=ob0-pP8LNUo ) ,inclús com el gol de Mendieta al Barça ( http://www.youtube.com/watch?v=1JwseYUF26c ). Qui no haja vist el gol, possiblement no haja vist el millor gol en tota la temporada de la UDSU.Segurament al final de la temporà ens tindrem que enrecordar de aquest gol per a les enquestes.

En la segona mitat més de lo mateix,domini i ocasions, i lo que es més important,bon joc de la UDSU que aconsegueix aixina la primera victoria en pretemporà 2009/2010.
Encara que el Almussafes no estaba al mateix nivell com la U.D. Càrcer o el Xàtiva i van juar molt malament, tinguem que agafar aquesta victòria com algo positiu pero sense llançar les campanes al vol.

Per altra banda el dimecres 9 de setembre a les 20:30 el quart amistós de pretemporà en el Portijol.

PD: Esperem la pronta recuperació de tots els lesionats.

Nota de la Junta Directiva: Es recorda als jugadors i als membes de la directiva que encara no hagen pagat els diners dels passes que no tarden molt més encara que no hagen venut tots els passes.