viernes, 11 de septiembre de 2009

U.D. Sumacàrcer - Enguera

Quart amistós al "Camp d'Esports de El Portijol".

Poca afluéncia de Públic per a vore una nova derrota davant Enguera.
Sense donar-mos conter el partit es va ficar 0-1 als 5 minuts. Pero abans dels 15 minuts Germán feia un passe entre linies per al "Bola"(Sergio Hernández) i aquest aconseguia amb un bon regat batre al guardameta visitant.
Poc després un chut llarg de l'Enguera batia a Nito,titular en la porteria en detriment del lesionat Edu,(minut 27)
I abans del descans el partit es ficaba 1-3 (m.37).

La segona mitat es va ser una part plena d'incidents.El públic més fidel que es va quedar fins al final va botar una vegà més a les grades després de que Germán(consolidant-se poc a poc a la mitja del camp) fera un altre gol(m.16 de la repressa) per a enmarcar dels que fan afició i no s'obliden mai.(Desde açí li retem a que durant la competeció oficial siga fent isos golaços).
Amb el 2-3 en el marcador i després de alguna trifulca a la banda defensada per el Zorret va arribar el quart gol (m.23, 2ª part)tras un rebut inesperat pel porter de las "viejas glorias" Vorin que va eisir en sustitució de un lesionat Nito.
Poc a poc pasavem els minuts pero no es conseguia arribar amb claritat a la porteria rival. Tan sols amb unes faltes propet de l'àrea i algunes jugades aillades de Bulu a trompicons pero sense massa claritat vam poder arribar a l´àrea de l'Enguera.
Aixina va acabar el partit ,traguent de positiu que a pesar de les baixes en atac nombrosses vam fer per fi 2 gols.

Videos a destacar: Calfament

RECORDAR QUE HUI 09-09-2009 AL "LEVANTE EMV EDICIÓ DE LA RIBERA" UN XICOTET REPORTATGE DE LA U.D.SUMACÀRCER