lunes, 18 de enero de 2010

Ath. C. Albalat de la Ribera 2-0 U.D. Sumacàrcer

Un equip que li va clavar un 8-0 al Carlet "C";0-12 al Rafelguaraf; 0-5 al Emfu; o 6-1 al Benimodo soles per nomenar els equips que ara van per darrere de mosatros en la classificació donava molt que pensar del que podria pasar-mos davant d'ells.

Però el partit va anar molt tranquil fins al minut 15, que en una jugada per banda esquerra el baló arrivaba fins als peus de l'interior esquerre del Albalat que incomprensiblement llançava l'esfèric llunt de la porteria defensada per Edu quan ho tenia tot a favor per a avançar al Albalat en el marcador.

El partit seguia sense moltes ocasions de perill fins que al minut 31, el mig de l'Albalat ficaba un baló perfecte per dalt per al davanter local que en el mà a mà batia a Edu. L'ùnica ocasió i la més clara de tot el partit va ser la falta treta per Bola que pugueu vore si pinxeu en l'enllaç anterior (paraules subratllades).

En la segona part moltes coses, però poques ocasions clares de gol per als visitants que no van aconseguir empatar el partit. Vora el minut 40 de la segona mitat una falta botada en llarg va ser cabotejada per l'altre davanter del Albalat i res podia fer Nito que va tindre que substituir a Edu després de caure mal en un bot al intentar agafar un centre a l'àrea. Pinta molt mal la lesió i esperem una pronta recuperació tant d'ell com de tots els que estàn lesionats per a que puguen aportar el màxim a l'equip en la segona volta de la lliga. Després de l'expulsió de un jugador local per doble amonestació, vam fer una tímida reacció peró no vam poder aconseguir recortar distàncies. Aixína es quedaria el marcador. Recalcar que per fi un arbit que s'imposa en la lliga, que sap dur el partit "ben" dut i amb caràcter. Partit relativament tranquil en quant a ocasions i un resultat pot ser imprevisible en quant a gols per part de l'Albalat, però que mos dona molta fe i esperançes per a afrontar els partits davant el C.E. l'Alcudia, (fora de casa), i davant el Tous, (en el Portijol) i començar la segona volta de la lliga el millor possible i acabar el mes de gener en algún puntet.

Alineació: Edu; Aparicio,Álvaro,Jorge,Pepe; Sempere,Germán,Moisés,Adelesko,Alventosa; i Bola.
Substitucions: Nito per Edu (lesió); Pau per Adelesko; Zorret per Sempere; i Alfredet per Pepe.

*Foto. De esq. a dreta: Dalt; Alventosa,Jorge,Moisés,Adelesko,Bola,Aparicio. Baix: Germán,Pepe, Àlvaro, Sempere i Edu.