miércoles, 13 de enero de 2010

U.D.Sumacàrcer 0-1 Racing Algemesí "B"

No vam poder començar l'any en victòria oficial en lliga ia que en el amistós davant el Sueca United ( el 2 de gener) es va vore un resultat que pot ser mai es repetisca . 0-16 incluit un gol increible de Alfredet desde fora de l'àrea i per tota l'escaire que es perfila com firme candidat al millor gol de l'any 2010 e inclús de la temporada.

Destacar l'absència de Moisés,màxim assistent del que portem de lliga en l'once inicial i la titularitat de Zorret i de Pau, després de la lesió llarga de genoll.

Començavem la "costera de gener" davant el segon clasificat, el Racing d'Algemesí que avisava amb un tir al pal en un llançament de falta desde la frontal. Els blanc-i-blaus van aguantar el 0-0 fins al descans.

En la segona mitat el Racing s'avançava en el marcador en la treta de un còrner que Àlvaro caboteja cap a fora però en tan mala sort que el baló li golpeja al davanter del Racing i entra el baló.Poc després una falta molt rigurosa dins de l'àrea visitant a favor del Algemesí anulava el posterior gol de Adelesko i després ell mateix es quedava davant del porter en el mà a mà, però a l'hora de disparar a porteria es va esbarar i no va encertar de cara a gol.
Els últims minuts foren un atac constant i agobiant dels sumacarcelinos però no es va aconseguir el empat mereiscut. Encara que l'àrbitre no va saber comportarse i no dona ni un minut de temps afegit tot i que s'havien produït 3 canvis per equip.

Alineació: Edu; Aparicio,Sornosa,Álvaro,Pepe; Sempere,Pau,Germán,Zorret, Alventosa; Bola.
Substitucions: Adelesko per Zorret; Jorge per Sornosa; Alfredet per Pepe; Bulu per Bola.

*Foto del calfament previ al partit davant del Racing d' Algemesí "B" , 10-01-2010.