martes, 13 de abril de 2010

C.F.B. Castelló 3-0 U.D.Sumacàrcer

El passat dissabte és va jugar al camp de l'Almena el partit de la vintena cinquena jornada que enfrontava el nostre equip amb el C.F.B. Castelló de la Ribera que és trobava cinqué a la taula classificatòria.

El primer temps, després d'uns enfrontaments dels aficionats del Sumacàrcer pel preu de l'entrada, 6€ concretament, i si entraves un poc més tart 7€, transcorregué sense cap incidència destacable, el partit fou una lluita al mig del camp, encara que la U.D. Es mostrà incapaç de crear cap ocasió clara, llevat de dues galopades d'Adel que estava sol davant la defensa del Castelló i no va poder enviar l'esfèric cap a la porteria. Pel que fa al Castelló, si que va arribar més clarament, destaquem les intervencions de Vorín, que va fer una actuació esplèndida i va evitar la que havera pogut ser la tercera golejada de la temporada. També cal resaltar que va haver un targeta groga per a Moisés i per a Álvaro impedint-los jugar el següent partit, que ens enfrontarà al Benimodo, i un altra per al central Jorge.

Cap al minut 35, el davanter del Castelló va fer una galopada per la banda dreta que acabà sent el primer gol de l'equip local. Així finalitzà el primer temps, amb 1-0 i gràcies.

El segon temps va començar amb la mateixa monotonia que el primer, lluita al mig del camp, atacs clars del Castelló i parades del nostre porter. Cap al minut 65, quan el Castelló feia un altre dels nombrosos atacs, Moises va rebutjar el baló des de la seua àrea i li anà als peus del mig centre de l'equip rival, que no va desaprofitar l'ocasió de fer el segon gol del Castelló, que donava quasi per guanyat l'encontre.

Seguidament, l'entrenador va decidir, arriscar i anar a pel partit, i canvia a un mig centre, Sempere, el que més minuts porta jugats durant la temporada, per un davanter, Luka, però el partit continuava igual, l'U.D no arribava amb claretat a l'àrea rival. Uns minuts després, Álvaro va fer una falta tàctica al mig del camp per a parar un contraatac del Castelló que li costà incomprensiblement la segona targeta, i per tant, la primera expulsió del partit. A partir d'aquest moment el Suma començà a reaccionar i a apropar-se més la porteria rival, un tir de Luca des de lluny i alguna que altra galopada d'Adel per la banda dreta, però quan l'equip començava a jugar bé, l'àrbitre decidí expulsar amb roja directa a Pepe, que estava sent el millor de l'equip i el que més perill aportava, perquè el va cridar i aquest va fer cas omís a les peticions de l'arbitre. Perdent 2-0 i amb 9 jugadors sobre el camp el partit es va fer molt difícil de remontar. El nostre entrenador va fer un altre canvi, i decidí donar descans a Jorge, que a banda ja tenia una targeta i traure a Antonio, uns minuts més tard, també va substituir a Germán per Bulu. Alventosa finalitzà el partit jugant de central amb Sornosa i Bulu tot sol pel carril esquerre.

Per últim, Salva, capità de l'equip va rebre una falta al bord de l'àrea ja que el jugador li va estirar la samarreta, quan l'àrbitre ja havia xiulat la falta, el jugador continuà agafant-lo i Salva soltà un poc el braç sense pegar-li. Això li costà la tercera expulsió del partit. El col·legiat també va expulsar al jugador de l'equip contari.Quan ja donavem el partit per perdut, arrivà el tercer gol, des de la banda esquerra. L'últim canvi i amb el partit perdut, fou del porter, Vorín, que abandonava el camp enutjat, pel nostre jugador més jove, que havia vingut la novieta a vore'l i va disfrutar d'uns minuts que aprofità per a fer una bona actuació.

El partit finalitzà, amb la gent empipada, pel preu de l'entrada, per l'actuació de l'àrbitre i per la incapacitat dels jugadors d'arribar fins la porteria rival.

Alineació: Vorín; Aparicio,Salva,Jorge,Pepe; Sempere,Álvaro,Germán,Moisés, Alventosa; y Adel.
Sustitucions: Luka per Sempere; Sornosa per Jorge; Bulu per Germán; i Salva García per Vorín.