lunes, 26 de abril de 2010

U.D. Càrcer 1-0 U.D. Sumacàrcer

Diumenge, 25 abril de 2010, a les 17:30 de la vesprada, es disputava el derbi que enfrontava la U.D. Càrcer, al camp J.V. Sierra Poquet, contra la nostra U.D. Sumacàrcer. La temperatura era ideal per al futbol, 26ºC, i el camp estava en bones condicions per a disputar el partit.

La primera part ha començat amb la presa de la iniciativa l'equip local, que han tingut tres ocasions clares, les quals el nostre porter, Edu, les ha desbarat magnificament. El Càrcer ha ixit a guanyar el partit, ha estat tota la primera part atacant, però la nostra defensa, que ha estat incomensurable tot el partit, i Edu, han malbaratat totes les ocasions. Per part de la U.D. Destaquem les galopades d'Adel per banda dreta, i de Pepe, que hui jugava com a extrem, per banda esquerra, gràcies a un error de la defensa del Càrcer, Pepe, ha disfrutat d'una clara ocasió, però malhauradament no ha pogut convertir-la en gol. També assenyale'm i un tir de Germán que no ha anat entre els tres pals. Encara que les ocasions per part dels dos equips han segut escases.

Cap al final de la primera part, Aparicio ha rebut una entrada molt forta al turnell, i ha tingut que ser substituit al descans per Antonio que ha jugat de lateral dret. Rubén (possible futur jugador de la U.D.) També ha estat canviat al descans per problemes estomacals, al seu lloc ha ixit Miquel (Juani). La nostra afició ha estat prou callada, els futurs representants dels “Russos Blue” no s'han fet denotar tant com esperavem.

La segona part ha començat igual que la primera, el Càrcer atacava, mentre que la U.D. S'arreplegava cada vegada més enrere per a defensar la porteria. Els atacs de la U.D. Eren pocs, mentre que el Càrcer cada vegada s'apropava més a l'àrea. Els nostres defenses, i tot l'equip malbaratava cadascuna de les ocasions que el Càrcer creava, Edu, nomenat per alguns “San Iker” ha demostrat que és el millor porter de la categoria, una vegada més, fent parades espectaculars. Cap al minut vint de la segona part l'àrbitre ha tret una targeta groga al jugador número 4 del Càrcer (Albert) per unes mans al mig del camp i cinc minuts més tart a Omar, per una falta tàctica al mig del camp, això ha esperançat un poc a l'afició, ja que els amonestats eren els dos centrals del Càrcer. A continuació el nostre entrenador ha decidit fer el segon canvi, ha eixit Adel per Luka, que ha gaudit de poques ocasions. Després ha aparegut al camp Alventosa que ha substuit Julio.

El Càrcer continuava llançant-se de forma descarada a la porteria, però no arribava el gol, els minuts passaven lents, en una jugada, Àlvaro ha agafat de la samarreta a un jugador del Càrcer i li han tret l'única targeta groga del partit per part de la U.D. En un dels innumerables atacs del Càrcer, Botella ha disparat a l'esquerra de la porteria on Edu no ha pogut fer res, i així ha arribat l'únic gol del partit. Faltaven deu minuts per a acabar-se el partit. L'entrenador ha decidit posar un altre atacant per intentar empatar el partit, el canvi ha segut Pau per Bulu. La U.D. Ha intentat atacar, però no hi ha hagut cap remat clar a porteria.

El partit ha finalitzat així, 1-0 a favor del Càrcer, amb la nostra afició enmudida. Ahir el nostre capità i el jugador de Sumacàrcer que juga a l'equip rival (Rubén) celebraven junts el seu anivarseri, el gol ha segut de Botella (que, ironies del futbol, resumeix el perquè del mutisme de la afició, i el cansanci d'alguns jugadors, incluit Rubén que no ha pogut finalitzar el partit). De totes formes l'equip ha treballat de valent per defensar la porteria, espere'm que la setmana que ve jugue igual contra el Carlet.

Alineació: Edu; Aparicio,Álvaro,Jorge(C),Alfedret; Julio,Sempere,Pau, Germán, Pepe, Adel.
Sustitucions: Sornosa per Aparicio; Luka per Adel; Pau per Alventosa; i Bulu per Julio.

*Escrito por Eva, corresponsal en Cárcer.