miércoles, 29 de septiembre de 2010

C.D. Rafelguaraf 3-2 U.D. Sumacàrcer

Eva, enviada especial a Rafelguaraf.

Diumenge, 26 de setembre de 2010, segon partit de la temporada, després de la derrota al Portijol tocava refer-se i donar la cara davant un rival directe com el Rafelguaraf, i així poder sumar els primers punts de la temporada.

El partit va començar tranquil, un poc monòton, amb molta lluita al mig del camp, i molts balons llargs, els quals no aportaven gaire perill a la porteria del Rafel. Dels atacs de la primera part destaquem un tir de Javi Alonso des del tret de l'àrea i una rematada de Moisés al segon pal, després d'un centre de Rubén López.

Cap a la meitat de la segona part, els jugadors del Rafel demanaren un possible penal de Edu, el nostre porter, cap al davanter rival que es quedava sol davant la porteria. Així acabà la primera part, sense moltes ocasions, i cap targeta, tot això ens portava a pensar que la segona part seria semblant, tot feia preveure que era un partit de pocs gols.

Però a la segona part, tot canvià. Els jugadors del Rafel ixiren molt motivats i amb ganes d'atacar- Així arribà la primera clara ocasió del partit, un remat al travesser. El Rafel continuava atacant i al minut 8 l'àrbitre pità un injust penal comés per Germán, el qual jugava de central, després de que el davanter ensopegara amb ell. El jugador número 10 de l'equip rival transformà el penal enganyant a Edu, que va fer un bon partit, ja que va conseguir malbaratar tres mà a mà. A més l'àrbitre va mostrar una targeta groga a Julio per protestar amb el penal i al nostre entrenador, el qual va enfadar molt, fou expulsat.

El Rafel va seguir atacant, i així va arribar el segon gol, després de que el davanter s'emportara el baló amb la mà claríssimament, i tots els nostres jugadors es quedaren parats davant l'evidència de les mans. Per moltes reclamacions que li feren a l'àrbitre, no van servir de res, ja que aquest donà el gol per vàlid, i li mostrà una targeta groga a Edu. Tot i que, teniem un 2-0 en contra, el nostre equip en cap moment va baixar el cap i va anar a buscar al menys l'empat merescut.

Així arribaren les ocasions més clares del nostre equip, destacant les desbordades per banda d'Aparicio i d'Alventosa. Reclamarem un penal a Pitxi, quan aquest fou agafat de la samarreta i va caure al terra, el qual l'àrbitre no va veure. Després d'una magnífica passada del nou fitxatge Rubén L. cap a Alventosa va arribar el primer gol de la U.D. Una majestuosa vaselina que va deixar al porter sentat i mirant com l'esfèric li passava per dalt. Era el minut 30 de la segona part, i el marcador anava 2-1, el nostre equip es va llançar totalment a l'atac, jugant amb tres centrals. Malauradament va arribar el tercer gol del Rafel que deixava el partit sentenciat, (i les rises dels aficionats al sentir de una dona del poble de Rafel la frase de “Toma, pueblo de mierda”) Així i tot, la U.D. Va continuar donant la cara, i quan quedava un minut per a finalitzar el partit, Álvaro va rematar una centrada des de la l'esquerra, gol que li va dedicar al seu amic Sornosa.

La segona derrota de la temporada, inmerescuda, i en gran part gràcies al mal arbitratge, i a la tardana reacció de l'equip en veure porteria. Esperarem amb ànims l'arribada del Benimodo al Portijol, per aconseguir sumar els primers punts.

Alineació: Edu; Rubén "Rufo", Álvaro, Germán, Berni; Julio, Javi, Rubén López, Moisés, Alventosa; i Pitxi.

Canvis: Sempere per Rufo, Aparicio per Javi; i Sornosa per Berni.