martes, 9 de noviembre de 2010

Olimpic d'Alberic 0-2 U.D.Sumacàrcer

Eva, enviada especial a Alberic.

Diumenge 7 de novembre, després de la jornada de descans, tocava demostrar que la U.D. És un equip per estar al llocs més alts de la classificació, i per això feia falta aconseguir la primera victòria fora de casa. El nostre rival, l'Olímpic d'Alberic, es troba als últims llocs de la taula classificatòria.

Des del primer minut del partit, el Suma va anar a per l'encontre, de fet el Bola ja estava al camp del rival abans de que l'àrbitre xiulara l'inici i van tindre que tornar a traure. Així i tot sols als primers moments del partit el domini no fou de la U.D. Vorín ens va donar un esglai quan es va confiar en un baló fàcil que va botar massa, però, per sort, el va rebutjar l'escaire, de fet, fou l'únic moment que l'Olímpic va arribar a porteria en tota la primera la part. Després d'açò el Suma va despertar i es va fer amb les regnes de l'encontre. Aquest home de negre que tant ens estima ja va començar promte a fer de les seues en mostrar-li una targeta groga a Germán, per treure una falta, al mig del camp, abans que ell donara permís.

El primer gol arribà d'una jugada que molts equips de primera divisió envejarien. Tot va començar a la defensa, que va estar inconmensurable, l'esfèric arribà a les botes de Julio, que li la passà al Bola, aquest corregué per la banda i li deixà el gol en safata a Moisés que per fi va trencar el malefici dels pals i pogué realitzar el seu primer gol de la temporada. Tota la primera part fou un monòleg de la U.D. Destaquem una jugada de Rubén per la banda a les acaballes de la primera part, amb la conseqüent finalització de Rafa que no va poder realitzar el gol. Així acabaren els primers 45 minuts.

La segona part començà igual que acabà la primera, però aquest vegada les ocasions eren més clares, el nostre entrenador els havia manat que mataren el partit. Hi van haver moltíssimes ocasions clares de gol, destacant entre altres una de Rubén L. que es quedava sol davant del porter i intentà fer un driblatge de Dennis Bergkamp, que malauradament no li va eixir. També les faltes tretes pel “Kàiser” de l'equip Rafa, anomenat així per la grada i per l'equip, amb el seu canó de dispar. Les entrades per banda de Moisés, en una d'aquestes també es va quedar sol davant del porter, però aquest se li adelentà, i per últim un dispar de Javi Alonso amb la cama esquerra que va passar molt prop de l'escaire, encara que podriem destacar moltes més ocasions.

L'entrenador començà a fer canvis, i va eixir Sornosa substuint a Aparicio que es va fer mal al turmell. Després de veure una targeta groga, l'entrenador va substituir Julio i va eixir Jorge, primer partit de la temporada i que fou rebut al camp amb una ovació per l'esforç realitzat la temporada passada. Tot seguit va eixir al terreny de joc, Sempere, amb moltes ganes i de les seues botes arribà el gol definitiu del partit, i els tres punts que viajaven cap a Sumacàrcer.

Destaquem el joc dur mostrat per l'Alberic sobre tot a la segona part, i la indulgència de l'àrbitre malgrat les entrades a destemps, sobre tot amb Moisés, ja que les seues desbordades per banda, treia de les caselles a número 20 de l'Alberic que encara que mereixia l'expulsió en tres o quatre ocasions sols va veure la targeta groga. En canvi, als 3 minuts d'eixir, Sornosa va fer una dura entrada i va veure la roja directa davant la incredulitat de la grada, que demana que l'àrbitre fora igual de rigorós amb l'equip rival. La U.D. Un partit més es quedava amb 10, tocava mantindre el marcador i va eixir Pepe en lloc de Rafa per a millorar en defensa. Quan faltaven 15 minuts per al final, Rubén L. va fer una magníficada passada a Sempere que es trobava prop l'àrea rival perquè havia rebut una duríssima entrada i encara no s'havia recuperat, aquest agafà l'esfèric i davant del porter va fer una majestuosa vaselina, digna d'un davanter, que sentenciava el partit. L'Alberic intentava atacar, però ja no va poder fer res davant la forta defensa del Sumacàrcer. L'àrbitre a més a més va xiular el final quan Rubén anava a quedar-se sol davant el porter. 0-2 al final, victòria merescuda i gran partit que ens demostra una vegada més que poden arribar molt lluny amb aquest equip.

Donar les gràcies a l'afició que es desplaçà fins Alberic, ja que erem més que l'afició local. Com sempre, el número 12 de l'equip. La setmana que ve, juguem a casa contra el Tecnimar de Carcaixent que ve amb la moral alta després de guanyar al líder, però ara ja no hi ha res que ens baixe els braços.

Amunt U.D. Sumacàrcer!

Alineació: Vorín; Aparicio, Rufo, Germán, Berni, Javi, Julio(C), Moisés, Rubén, Rafa; i Bola.

Sustitucions: Sornosa per Aparicio; Jorge per Julio; Sempere per Bola; i Pepe per Rafa.

Resumen para vagos: Primera victoria fuera de casa y con la camisa azul, debut de Jorge tras la lesión que se hizo antes de empezar la temporada, debut goleador de Moisés que volvía también tras una lesión y debut goleador de Sempere.

Por lo demás, Edu volverá a estar en el equipo tras su larga y me atrevería decir, demasiado larga sanción y Vorín tendrá que pagar una botella de Cazalla que es lo que prometió si se conseguía la victoria en Alberic.

Os esperamos en el Portijol a las 16:15 el próximo domingo.