miércoles, 1 de diciembre de 2010

U.D. Sumacàrcer 0-4 C.F.B Castelló

Diumenge, 28 de novembre, la U.D. Sumacàrcer esperava impacient l'arribada del Castelló, després de les derrotes que sofrirem l'any passat. A pesar del fred que feia al Portijol l'afició com sempre va acudir a recolzar el nostre equip.

Però el partit es va tòrcer des de el minut 3, quan alguns dels aficionats encara no s'havien assegut a les grades. El Castelló va obrir el marcador amb un gol molt matiner, del qual, la nostra U.D. No es va poder refer. De la primera part no cal destacar molt més, un joc avorrit, sense gaire perill per cap de les dos parts. Sols destacar una planxa que l'àrbitre va pitar dins l'àrea desaprofitada per la U.D. I una targeta groga mostrada a Adel.

Ja a la segona part, la U.D. Va eixir amb més ganes, atacant, traient molts còrners. En un d'aquest Álvaro féu un remat de cap que es va estavellar en el travesser. També descaquem alguna treta de falta de Rafa i cabalgades per les bandes dels nostres atacants. Però, una vegada més, la mala sort ens va perseguir, ja que portem tres partits seguits rebent gols meravellosos des de fora de l'àrea, els davanters rivals aconsegueixen davant nosaltres els gols de la seua vida. Així arribà el 0-2, i el nostre entrenador començà a fer canvis, però l'equip no reaccionava. El tercer gol del Castelló arribà després d'un penal ben xiulat per l'àrbitre, que aquesta vegada va estar impecable durant tot l'encontre. Va mostrar targetes grogues a Rafa, a Julio i a Jorge. Cap a les acaballes del partit arribà el definitiu 0-4, un marcador, potser, massa engruixat per al que fou el partit. Aquesta vegada la nostra U.D. No va mostrar la cara com ens té acostumat als últims partits, a pesar de la presió de la grada.

Esperem que d'ací dos semanes que rebrem al líder de la classificació, l'equip siga una pinya i done la cara, com fins ara ens havia demostrat.

Canvis: Sempere per Javi, Moisés per Adel, Pepe per Berni, Aparicio per Rufo.