martes, 15 de marzo de 2011

U.D. Sumacàrcer 3-1 Olimpic d'Alberic C.F.

Eva, corresponsal en Sumacàrcer:

Diumenge 13 de març, després de les tres derrotes consecutives tocava alçar el cap i retrobar-se amb la victòria al Portijol. Ens visitava l'Olímpic d'Alberic i els jugadors enfrontaven el partit amb les forces renovades després de la setmana de descans.

La U.D. començà dominant el partit, atacant i controlant el mig del camp. Durant els vint primers minuts gaudiren d'algunes ocasions, amb córners i faltes al bord de l'àrea, on destaquem un remat al pal d'Álvaro. En aquest primers minuts de l'encontre Moises que retornava de la seua lesió va veure una targeta groga. Però fou l'Olímpic qui s'avançà al marcador i començà a sembrar dubtes al Portijol. El gol arribà després d'una treta de falta des de la mitja lluna de l'àrea en la qual Edu tragué una mà meravellosa, però al rebuig l'Olímpic anotà el primer gol de l'encontre.

Els dubtes dissiparen de seguida, ja que no passà ni un minut quan la U.D. Aconseguí l'empat. Treta des del mig del camp, Tabaco assisteix a Adelesko, aquest fa una gran internada per la banda dreta, creua l'esfèric per la dreta del porter i aconsegueix l'empat.

Durant la primera part el Suma seguí atacant per tal d'avançar-se al marcador, i encara que tingué oportunitats clares com dos remats als pals, el cuals increiblement no trobaren la xarxa, els primers quaranta-cinc minuts finalitzaren amb taules al marcador. Durant el descans Moisés tingué que ser substituït per una recaiguda a la seua lesió, en el seu lloc va eixir Alventosa, que retornava després d'uns mesos d'absència.

La segona part començà amb la mateixa tònica que la primera. La U.D buscava el gol de la remuntada, encara que l'Olímpic també intentava apropar-se a la porteria d'Edu. El gol de la dessitjat arribà després d'una magnífica jugada de Rubén des del mig del camp, sortejà quatre defensors i donà l'assitència a Rafa, el cual féu la internada dins l'àrea i rematà amb molta classe a l'esquerre de la porteria rival. Pal i dins. La U.D. firmava la remuntada. Seguidament Aparicio fou substituït per Rufo.

L'Olímpic no es donava per vençut i seguí buscant el gol de l'empat, encara els defensors i Edu malbarataven les ocasions d'aquestos. La U.D també es va llançar a l'atac per buscar el gol de la tranquilitat. Rubén, que estava completant un bon partit al mig del camp tingué que ser rellevat per Pepe per lesió. Rafa disposà d'algunes ocasions, entre les cuals cal destacar una rematada a boca de canó malbaratada pel porter rival. També una gran internada per la banda esquerra finalitzant-la amb la passada de la mort per a Javi A. El remat d'aquest fou rebutjat per un defensor. Córner per al Suma. Javi es va refer del gol errat llançant el córner, i ironies del futbol, marcant un gol olímpic a l'Olímpic que suposava el gol de tranqulitat i deixant els tres punts, necessitas moral i esportivament, a casa.

Ulteriorment poderem millorar el marcador amb el quart gol després d'una jugada de Pepe que no aconseguí col·locar l'esfèric entre els tres pals.

Jugaren: Edu; Aparicio, Álvaro, Sornosa, Berni; Javi, Tabacco, Rubén, Adel, Moisés; i Rafa.

Substitucions: Alventosa per Moisés; Pepe per Rubén; i Rufo per Aparicio.

3-1 al finalitzar el partit. Victòria moral ja que els jugadors mostraren una bona imatge durant tot l'encontre, i conseguiren la remuntada. La setmana que ve no hi haurà lliga. Així que us esperem dins de dues setmanes a Carcaixent on ens rebrà el Tecnicar.