domingo, 22 de enero de 2012

U.D. Sumacárcer 3-0 U.D. Benimodo

Arriba: Álvaro, Bentxo, Moisés, Adel , Alventosa, Bola y Aitor(suplente). Abajo: Toni, Rubén López, Edu, Berni y Germán.

La Unió esportiva Sumacàrcer va confirmar la seua recuperació al guanyar per 3-0 al Benimodo sumant així la tercera victòria consecutiva i confirmant la seua recuperació.

El partit es fica molt ràpidament de cara quant desprès d’una jugada ràpida el baló va arribar a Sergio ‘el Bola’ que batia al porter del Benimodo al minut 2 de fort xut. Fou un primer temps molt còmode sense perill per a la porteria d’Edu i amb encert de cara a gol dels nostres.

Al minut 25 de nou Sergio pentinava amb el cap una treta de banda i deixava el baló per a que Toni marcarà també amb el cap. Poc després al 33 Rubén marcava a plaer després d’una deixada de cap de Moisés, deixant el partit vist per a sentència.

El segon temps va tenir poca història, el Benimodo creava poc joc i el Sumacàrcer intentava marcar mes gols a la contra. L’ocasió més clara la va tenir Miguel, quant se’n anava sol cap a la porteria i fou tombat per l’últim defensa. Inexplicablement l’àrbitre sols mostrà la cartolina groga.

Destacar la bona ratxa de Sergio el Bola i el bon paper de Moisés i German al mig del camp. Només cal lamentar les excessives cartolines grogues vistes pels nostres al segon temps, en un partit que ja estava sentenciat.

Sustitucions: Aitor per Álvaro; Fore per Rubén López; Sornosa per Toni; y Bulu per Bola.