domingo, 15 de enero de 2012

U.D. Sumacárcer 1-0 C.E. Alberic "B"

Diumenge 15 de gener, primer partit de l'any 2012 a "El Portijol". El partit començava a les 4 de la vesprada, l'assistència del públic, a pesar del fred, fou una peça clau per a aconseguir la segona victòria consecutiva de l'any i la tercera victòria de la lliga. Després d'un mal inici de temporada, amb molts dubtes i moltes derrotes, s'acaba la primera volta de la lliga i la U.D comença a alçar el vol i donar la imatge que s'espera del nostre club.

El rival, l'Alberic ''B'', cinqué classificat, un rival que s'esperava un Sumacàrcer fort a pesar de la situació a la taula. Així ho va demostrar amb un plantejament defensiu intens, encara que durant la primera part desbordava per les bandes i aconseguiren treure molts córners que finalment no van acabar en res. La Ú.D. Per la seua part es mostrava apàtica, sense iniciativa, sense joc, però amb una defensa sòlida. A la primera part no va passar res, tan sols cal lamentar la lessió de Jorge al minut ,39 que fou susbtitui per Rubén, esperem que es recupere pronte.

A la segona meitat despertaren els dos equips, va eixir amb molta intensitat l'Alberic, i tingué una ocassió molt clara que Berni tragué davall dels pals. Però la U.D. Reaccionà i començà a atacar de valent, amb Rubén distribuint el joc, i Adel, Bola i Fore a la punta d'atac vingueren les ocasions més clares del partit. El Bola que disfruta de les ocasions més clares fallà una que malauradament rebota en el Fore, però sense temps per a lamentar-se, el mateix Fore, li dóna una assistència a la vora de l'Àrea i Bola l'empalma, recordant-nos a Zidane en la final de la champions i aconsegueix el “Bolazo” de la jornada i l'únic gol que pujà al marcador i valgué per aconseguir la victòria local. Poderem fer més sang, però Adelesko no encertà al remat i Aitor que fou susbtuit per el mateix Adelesko (després d'enfadar-se com no) tampoc materialitza les oportunitats que disposà. A més Aitor tornava a l'equip després d'uny fora d'ell.

Rubén també provà sort des de fora de l'àrea però cap dels dos tirs anà entre els tres pals. La U.D. fou molt superior a la segona part, i això desquicià l'Alberic, que tingué un expulsat per protestar-li a l'àrbitre i molt jugadors amonestats, un d'ells per pegar-li una patada a Edu mereixedora de targeta roja. Finalment Bola fou substiuit per Bulu, i amb un ajustat marcador i una sòlida defensa, s'aconseguiren els tres importants punts que ens dóna ales per a remontar i oblidar els mals resultats de la primera volta.
Substitucions: Rubén López per Jorge, Aitor per Adel, Bulu per Bola.

La setmana que ve rebrem al Benimodo, equip situat a la mitja taula i al qual empatarem "in-extremis" en l'anada. Esperem que el públic ens acompanye i ens dóne ànims per a seguir pujant escalons a taula, sobretot per a agafar forces perquè recordem que d'ací dos setmanes viatgarem a l'altra part del rui, concretament a Antella.


Eva, corresponsal en "El Portijol".

No hay comentarios: