lunes, 18 de abril de 2011

U.D. Sumacàrcer 2-2 C.D. Alcúdia

Escribe Pitxi, corresponsal y jugador de la U.D. Sumacàrcer.

17:00 al portijol, vesprada primaveral, es veien les cares el líder de la categoria i la UD Sumacàrcer com a vuité classificat.

El partit va començar equilibrat, sense un dominador clar, i respectant-se molt els 2 equips, el Sumacàrcer per la visita del líder i el líder per la derrota inesperada que va sufrir al partit de ida, en el que el Sumacàrcer va donar la campanada guanyant 3-4.

Ritme prou elevat i ocasions per als 2 equips. El Sumacàrcer des d'un principi va eixir amb ganes d' agradar i plantar cara a un equip que aspira a ascendir a 1a. El perill local durant tot el partit va vindre en jugades a baló parat, sobretot en còrners.

Miinut 21, Javi trau un còrner i Sornosa remata sol al segon pal pero la pilota se'n va fora per poc.

Minut 23, bona combinació de la UD Sumacàrcer que acaba amb un centre perillos d' Alventosa pero la pilota es passeja per l'àrea sense trobar rematador.

0 - 1 (min 24, penal). Un davanter de l' Alcúdia es cola en l'àrea i Sornosa li fa penal. Edu adivina el llançament pero no el para per poc.

0 - 2 (min 34, penal). El davanter de l'Alcúdia regateja dins l'àrea, i cau davant la oposició de Sornosa. L'afició local i els jugadors del Sumacàrcer han protestat molt aquest segon penal pitat en 10 minuts. El jugador de l'Alcúdia cau a terra i l'àrbitre de forma incomprensible senyala el punt fatídic.

De nou se li posava al Sumacàrcer un partit cistera amunt al Portijol. Però l'equip no li va perdre la cara al partit, i va creure en la remuntada.

Minut 45, Rubén trau una falta directa que va a l'escairepero el porter visitant fa una bona estirada i para la pilota.

I així s'arribava al descans, 0-2 i no amb males sensacions, però sabent que remuntar un 0-2 al líder era una feina molt complicada.

La segona part va començar amb el Sumacàrcer mostrant ambició per recurtar el resultat.

1-2 (min 60). Treta des del cantó de Javi Alonso al primer mal i Rafa remata dins de la porteria.

2-2 (min 65). Treta des del cantó novament de Javi Alonso, la defensa rebutja la pilota i Rubén López des del borde de l'àrea amb la seua cama menys bona, l'esquerra, dispara i la pilota passa pel mig de tots els jugadors que estaven a l'àrea i es cola ajustat al pal esquerre del porter visitant, aconseguint així el seu gol número 13 en la present lliga, i col·locant-se com a 2on máxim golejador de la categoria.

I així, una nova remuntada del Sumacàrcer com ja passara en el partit del Rafelguaraf, en el que de 0-3 es va empatar a 3, i en el que com aquell dia, el Sumacàrcer va buscar la victòria i no va arribar per ben poc.

El resultat ja no es va moure, i cal destacar una acció molt desafortunada. Un jugador de l'Alcúdia, Raúl Adrià, va sofrir una greu lesió, desplaçament del os del turmell, encara que en un principi es pensava que seria un trencament de tíbia i peroné, després d'una disputa aèrea.

Esperem que es recupere prompte i des d'aci li donem molts ànims.

Titulars:
Sustitucions: Julio per Sornosa; Berni per Aparicio; Moisés per Adel; i Bulu per Bola.

Gracias a Pitxi por el resumen/crónica; a Tomás por las fotos; a Álvaro que jugó el último partido de la temporada y esperamos que esté 100% para la temporada que viene y a todo el público que animó desde las gradas.

La próxima jornada será el 1 de mayo pero no habrá partido ya que el Masalavés se ha retirado de la competición. Así que si no cambia la cosa, jugaremos el 8 de mayo la penúltima jornada de liga en Cárcer.